De 5-sterrencamping Tropicana in Saint-Jean-de-Monts (Vendée / 85)
Camping économique en Vendée Saint-Jean-de-Monts | Le Tropicana

Waarom kamperen voordeliger is dan een hotel in de Vendée

Voor een low-budget vakantie is er niets beter dan een voordelige camping in de Vendée! De Tropicana presenteert hiervoor alle redenen.

Bent u van plan uw vakantie door te brengen in de Vendée en twijfelt u tussen het comfort van een hotel en de sfeer van een camping?

Als u niet kunt beslissen, is er één essentieel criterium dat de doorslag kan geven: het budget!

Vraagt ​​u zich af welke optie het goedkoopste is tussen een hotel en een voordelige camping in de Vendée? Het is duidelijk dat het kamperen de overhand heeft.

En dat, of je nu geïnteresseerd bent in een 5-sterrencamping in Saint-Jean-de-Monts of een eenvoudige camping: het is altijd goedkoper dan een verblijf in een hotel.

De Tropicana legt je alles uit, dankzij een goede vergelijking.

Ik ontdekte meteen de accommodatie op camping Le Tropicana

De prijs van de accommodatie zelf: kamperen, de voordelige optie in de Vendée

Dat kamperen goedkoper is dan hotels zie je al, alleen al door naar de prijzen per nacht te kijken.   Op de camping heeft u keuze te over. U kunt uw tent opzetten, uw caravan parkeren of kiezen voor een comfortabele stacaravan.  Elke optie heeft zijn prijs, en er is iets voor elk budget . Een kleine plaats voor je tent kost veel minder dan een hotelkamer. Zelfs de meest luxueuze stacaravans zijn vaak goedkoper dan hotels.  Omgekeerd omvat de kamerprijs in een hotel vaak veel diensten waar u misschien niet eens gebruik van maakt.  En als je wat meer ruimte of uitzicht op zee wilt, wees dan bereid om de portemonnee tevoorschijn te halen. In het hoogseizoen stijgen de prijzen nog meer.   Kortom, het hotel doet snel pijn aan de portemonnee.

Koken op de camping: culinaire specialiteiten binnen handbereik (en portemonnee)

Een ander essentieel criterium: catering . Zoals je zou verwachten, zijn de prijzen tussen het eten in een restaurant en het thuis bereiden van je avondeten niet hetzelfde.  Op de camping heeft u de mogelijkheid om zelf te koken. Elke stacaravan is uitgerust met een keuken en voor tentkampeerders zijn er barbecues beschikbaar.  In het hotel zul je, tenzij je een kitchenette hebt (en zelfs dan is dit niet gebruikelijk), buiten moeten eten. Ontbijten, lunchen en dineren in restaurants, zelfs met halfpension, kosten uiteindelijk een klein fortuin.  En dan hebben we het nog niet eens over roomservice, die vaak exorbitante prijzen hanteert.  

>>> Lees ook: Koken tijdens het kamperen: onze tips om het makkelijk te maken

Activiteiten op een voordelige camping in de Vendée: het beste voor het hele gezin

Op het gebied van activiteiten en entertainment bestaat er geen twijfel over: kamperen is ideaal voor alle leeftijden.   Budgetcampings in de Vendée zoals Le Tropicana bieden een heleboel gratis of zeer goedkope activiteiten .  

Zwembad , animatie voor kinderen, thema-avonden , sporttoernooien… Genoeg om het hele gezin bezig te houden zonder een cent meer uit te geven .   In een hotel is elke activiteit meestal een extraatje. Wilt u gebruik maken van het zwembad ? Soms loont het.  Deelnemen aan een activiteit of een fiets huren ? Nog extra kosten. Hotels brengen vaak kosten in rekening voor elke kleine service, waardoor de rekening snel kan oplopen.

Transport ontworpen voor eenvoud

Tenslotte moet je nadenken over het vervoer : kun je alles met de fiets doen, zoals wanneer je op een camping staat?   Of moet u een auto huren om vanuit uw hotel de pracht van de Vendée te kunnen bezoeken?   Als u kiest voor een voordelige camping in de Vendée, zoals Tropicana, kunt u deelnemen aan excursies… Of gewoon wandelen of fietsen, want u zit in het centrum van alles!

Kies voor uw vakantie een voordelige camping in de Vendée

Bent u er dus van overtuigd dat kamperen de meest voordelige optie is voor uw vakantie in de Vendée?   Door voor Le Tropicana te kiezen, geniet u van alle comfort van een 5-sterrencamping en bespaart u geld op accommodatie, catering en activiteiten.   Iets om plezier te hebben zonder de bank te breken! Dus klaar om uw verblijf te boeken en een onvergetelijke vakantie te beleven?  ▶ Ik ontdek de diensten en activiteiten op camping Le Tropicana

Camping économique en Vendée Saint-Jean-de-Monts | Le Tropicana

ANDER NIEUWS

L'histoire du camping Le Tropicana à Saint-Jean-de-Monts
De geschiedenis van camping Le Tropicana verteld door de oprichters

U kent de Tropicana, maar kent u ook de geschiedenis van de camping? De oprichters vertellen je alles!

Meer informatie gebruiksaanwijzing
Fruits de mer en Vendée | Le Tropicana
Wanneer is de beste tijd om zeevruchten te proeven in de Vendée?

Wilt u de heerlijke zeevruchten in de Vendée ontdekken? Geniet ervan op het beste moment, dankzij het advies van Tropicana!

Meer informatie gebruiksaanwijzing
https://www.le-tropicana.com/peche-saint-jean-de-monts-vendee/
Hoe kies je de perfecte locatie om te kamperen aan zee?

Heeft u aan alles gedacht voor kamperen aan zee? De Tropicana helpt u bij het kiezen van de best mogelijke locatie!

Meer informatie gebruiksaanwijzing
Vacances en camping de luxe Saint-Jean-de-Monts | Le Tropicana
De onverwachte voordelen van een luxe kampeervakantie

Vraagt ​​u zich af wat de echte voordelen zijn van een luxe kampeervakantie? De Tropicana biedt u alle voordelen!

Meer informatie gebruiksaanwijzing
OPMERKINGEN & ADVIES

Beter uzelf informeren. Beter te boeken. Beter reizen


 

OPENINGSTIJD

Voor elk verzoek kunt u contact opnemen met de receptie, die u op de volgende tijden graag informatie zal verstrekken:

9u-12u / 14u-18u in het laagseizoen

(van 13 april tot 3 juli 2020 en van 30 augustus tot 20 september 2020)

9u-13u / 14u-19u in het hoogseizoen

(4 juli tot 29 augustus 2020)

CONTACTGEGEVENS & INFO
error: Content is protected !!